AKTUELNO

Užasne uvrede koje su juče stigle iz redova Saveza za Srbiju, nastavile su se i danas.

Srbija je juče osudila stravične i brutalne uvrede i napade na udovicu Olivera Ivanovića, Milenu. Javnost se ponadala da su se ugrizli za jezik oni koji su ovakve izjave uputili, ali smo, nažalost, svedoci toga da se napadi nastavljaju i da su još žešći i suroviji.

Trudeći se da bude veći Veselinović od Veselinovića, glumac Sergej Trifunović izneo je užasno poređenje na omiljenom mu Tviteru. Naime, uporedio je Milenu Ivanović sa ljubom Strahinjića Bana koja je izdala muža, ali i sa bivšom prostitukom, razmaženom i prefriganom Džindžer iz filma "Kazino".

Nakon sramnih poređenja, Trifunović je ironično dodao da je svakako "ne treba osuđivati", te da je nepoznato šta joj je u glavi jer je "ćud ženska čudna rabota"?! Dakle, osim ličnog napada na udovicu Olivera Ivanovića, Trifunović je uvredio i sve žene - ništa novo, ali svaki put iznenadi!

Foto: Printscreen Twitter

Foto: Printscreen Twitter

Glumac se očigledno apsolutno ne vezuje sa mozgom i ne shvata da mu je zaista bolje da ćuti jer svojim prostačkim izjavama pokopava, ne samo sebe lično, već i savez koji tako srdačno zastupa.

#Milena Ivanović

#Sergej Trifunović

'