AKTUELNO

Pored premijerke i ministra reagovali su mnogi na napad na Milenu Ivanović.

Skandalozna izjava jednog od vođa Saveza za Srbiju Željka Veselinovića, koji brutalno vređa Milenu Ivanović, izazvala je opštu reakciju mnogih političara na javnoj sceni. Pored premijerke Ane Brnanabić, ministra Nebojše Stefanovića i direktora Kncelarije za KiM Marka Đurića, sada su reagovali i član Predsedništva SNS-a dr Vladimir Orlić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Orlić je ovaj čin oštro osudio, podsećajući da su ranije članovi opozicije takođe pozivali i na silovanje premijerke.

-Malo je bitangama što su pozvali na silovanje, na vešala, svaku umoguću gadost već napisali na račun žena? Sada im je meta i udovica O. Ivanovića, zato što se ne uklapa u podlački pokušaj da ga zloupotrebe? SZS da, to su talibani. I lešinari. I svi su - Veselinovići.

Na prozivke udovice reagovao je i gradonačelnik Novog Sada, Vučević rekavši da se “muškost pokazuje na izborima”.

Prave ste “muškarčine” vi iz Saveza za silovanje Srbije”. Aj’ pa pokažite muškost na izborima! A @PopovicMilena10, @anabrnabic i ostale dame koje brtalno vređate više od svih vas zajeno. Jedino što možete je da tako “demokratski” lajete po društvenim mrežama. Ogavni ste!

Da podsetimo, Veselinović je ranije na tviteru objavio da Ivanoviću "pored ovakve žene neprijatelj nije bio potreban", ilustrujući to rečima: "žena đavo", ona koja nakon ubistva muža "đuska po beogradskim klubovima, a ne dođe na godišnji parastos".

#Oliver Ivanović

'