AKTUELNO

Đurić se takođe pita hoće li se nakon najnovijeg napada, ovogu puta na Ivanović, javiti, kako kaže, različiti borci za različita prava.

Direktor kancelarije za KiM Marko Đurić je rekao da građani Srbije ne traba da imaju nikakvu dilemu da iza ovakvog napada na udovicu Olivera Ivanovića, stoje Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović.

- To nije Savez za Srbiju, već Savez za silovanje! To su ljudi koji se suštinski nikada nisu povukli, ni pokajali zbog pretnji koje su izneli pored ostalih i premijerki Ani Brnabić - rekao je Đurić za Pink pitajući se i hoće li društvo ustati da zaštiti i Milenu Ivanović i druge nedužne ljude koje napadaju.

Đurić se takođe pita hoće li se nakon najnovijeg napada, ovogu puta na Ivanović, javiti, kako kaže, različiti borci za različita prava.

Foto: TvPink Printscreen

- Nemojte imati nikakve dileme, stoje Đilas, Jeremić i Obradović, jer taj Veselinović je jedan od lidera SZS. On je udovicu Olivera Ivanovića, majku sedmogodišnjeg dečaka, nazvao “ženom đavolom”, jer misli da će na taj način da ubere neke političke poene. Osvavite više na miru udovicu, prekinite sa nasiljem nad ženama. Danas Milena Ivanović, juče Ana Brnabić i ne znam ko je sve više meta - naglasio je Đurić, smatrajući da je napad na udovicu, napad na celu Srbiju.

Đurić smatra da niko ne treba da ugrožava ničiju bezbednost u Srbiji, nazivajući članove opozicije kukavicama jer kako kaže, prete samo ženama.

Đurić je takođe podsetio i fizički napad na novinarke Pink televizizije. Kakako je istakao, nastaviće da se bori da zaštiti sve žene u Srbiji od fizičkog i verbalnog nasilja.

Foto: TvPink Printscreen

Vest da je Boško Obradović pisao predsedniku Vladimiru Putinu kako bi objasnio da službe ruskog predsednika ne rade dobro, Đurić komentariše neozbiljnim činom.

- Mislim da Obradović pati od Napoleonskog kompleksa. Tako nešto je nepristojno, nikada se jednom lideru druge države ne obraćate otvorenim pismom - smatra Đurić, zapazivši da je Obradović u koaliciji koja podržava NATO integracije, koje su suprotne Ruskoj ideologiji.

#Marko Đurić

'