AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocenio je danas da je lidere opozicije "uhvatila panika" pa "histerično napadaju" predložene mere kojima će se država ubuduće boriti protiv počinioca najtežih krivičnih dela.

- Očigledno je velika panika zavladala u redovima Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih pa histerično napadaju sistemske mere, koje je juče objavio Aleksandar Vučić i kojima se država na konkretan način suprotstavlja učiniocima najtežih krivičnih dela. Postavlja se pitanje, zašto i na ovoj temi Đilas, Jeremić i Obradović stoje na suprotnoj strani u odnosu na državu i narod, koji je sa odobravanjem i podrškom reagovao na mere koje će da dovedu do toga da dileri droge, ubice, silovatelji i ostali kriminalni ološ bude sklonjen sa ulica i smešten iza rešetaka? Šta im tu smeta? Da li ih plaši samo najava da će siledžije koje tuku žene, poput Boška Obradovića, biti oštrije sankcionisane, ili ima još nekih razloga – upitao je Jovanov.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS smatra da će među njima tek "nastati panika" kad bude usvojen Zakon o poreklu imovine.

- Kako li će tek da kukaju, histerišu i zapomažu kada uskoro bude usvojen Zakon o poreklu imovine i kada, najzad, budu morali da objašnjavaju narodu kako su stekli sve ono što danas imaju i kako se to neko obogati i postane multimilioner u evrima, poput Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, dok su državu razarali i pljačkali, fabrike zatvarali, a ljude ostavljali bez posla – saopštio je Jovanov.

#Milenko Jovanov

'