AKTUELNO

U njenom stanu proveo je dva sata.

Teodori Džehverović nije bilo lako u prvoj sezoni Zadruge. Posle svega što je preživela, zaslužen odmor potražila je na moru gde ju je usnimila ekipa emisije "Paparaco lova".

Foto: Televizija Pink

Na plaži je đuskala i privlačila muške poglede, a po povratku u Beograd kamere su zabeležile nešto neobično.

Naime, ekipa "Paparaco lova" snimila je atraktivnu pevačicu pre nekoliko dana kada je ušla u automobil gde se u prvom trenutku nije videlo ko je vozač. Oni su se vrteli u krug neko vreme, nakon čega su se parkirali ispred Teodorine zgrade. Tek kada je vozač izašao iz kola moglo se naslutiti da je u pitanju Anđelo Ranković, Teodorin bivši dečko sa kojim je započela romansu u "Zadruzi", ali nedugo po završetku rijalitija ona je okončana.

Foto: TvPink Printscreen

Anđelo je evidentno promenio frizuru i, čini se, malo ugojio ali se po njegovom hodu moglo naslutiti da je baš on u pitanju.

Foto: TvPink Printscreen

Anđelo je u Teodorinom stanu proveo dva sata i izašao je kada je uveliko pao mrak. Na odlasku je konačno otkrio i svoje lice, a ova večernja poseta bacila je sumnju na njegov i Teodorin raskid, te sada svi misle da su se njih dvoje pomirili.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GUŠIO SE U SUZAMA! Adam se poverio Luni, a potom je BRIZNUO U PLAČ: NE VIDIM SVRHU SVOG BORAVKA OVDE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Autor: J. R.

#Anđelo Ranković

#Paparazzo Lov

#Teodora Džehverović

'