AKTUELNO

Poslovna saradnja ili ipak pomirenje Luninih roditelja?

Pevačica Anabela Atijas i njen bivši suprug Gagi Đogani sinoć su snimili kadrove za njihovu duetsku pesmu ''Vila veštica''. U domaćim medijima mnogo se spekulisalo o pomirenju bivših supružnika, a Anabela je ova nagađanja demantovala na svom profilu na Instagramu gde je istakla da se radi isključivo o poslovnoj saradnji.

Foto: Pink.rs

Iako Anabela i Gagi nisu želeli da pripadnici sedme sile budu prisutni na snimanju njihovog spota, ekipa portala Pink.rs uspela je da zaviri na snimanje, pa vam donosimo ekskluzivne fotografije na kojima možete videti i kako su se pevačica i denser ponašali jedno prema drugom, ali i šta su radili u pauzi od snimanja.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: GAGI I ANABELA PONOVO ZAJEDNO? Evo šta Lunina mama kaže o pomirenju sa bivšim mužem!

Za Anabelin specifični stajling bilaje zadužena Marina Simić Ceger, koja se potrudila da pevačica izgleda svetski, dok je za njenu frizuri bio zadužen frizer Ilija Pečenica.

Foto: Promo

Naime, najpre je Lunina mama snimila svoje scene, dok je Gagi strpljivo čekao da ona završi, a za to vreme gledao je na Jutjubu klipove iz rijalitija ''Zadruga'' na kojima je njihova ćerka.

Foto: Promo

Nema sumnje da je Gagiju naslednica Luna i dalje najbitnija, a da li će zaista u nekom trenutku doći i do pravog pomirenja roditelja mlade blogerke i da li će ih poslovna saradnja ponovo spojiti ostaje da vidimo.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: K. R. ; M. K.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Rijaliti Zadruga

'