separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KOME SLOBA KUPUJE CVEĆE?! Radanović našao novu devojku? (VIDEO)


Uskoro bi trebalo da potpiše papire za razvod braka od Kije!


Ekipa "Paparaco lova" snimila je Slobu Radanovića ispred zgrade TV Pink, a nakon upotrebe mobilnog telefona, ovaj zadrugar je prešao ulicu i ušao u prvo taksi vozilo koje je naišlo.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Radanović je zatim otišao na Kanarevo brdo, a onda ušao u izložbeni prostor jedne radnje za prodaju PVC stolarije. Snimatelj "Paparaco lova" je uz pomoć špijunske kamere ušao u radnju izigravajući kupca kako bi mogao da snimi sve ono što pevač radi.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Sloba je sve vreme razgledao stolariju, što nagoveštava da je možda doneo odluku da napravi promenu u svom stanu ili ipak ima nameru da nekome kupi nove prozore. Nakon što je posetio ovu prodavnicu, Radanovića je jedna ženska osoba dovozila nazad do zgrade RTV Pink.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Potom je bivši zadrugar otišao u cvećaru, odakle je izašao sa velikim buketom, a onda ponovo zustavio taksi i otišao u jedan stan, a iz zgrade nije izlazio satima. Podsetimo, Slobodan Radanović uskoro bi trebalo da potpiše papire za razvod braka od supruge Kristine Kockar koju je prevario u rijaliti programu "Zadruga".

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti