AKTUELNO

Odmah je morao da proveri o čemu se radi.

Iako su mnogi bili skeptični kada su njih dvoje otpočeli vezu u "Zadruzi", Pinkova zvezda Andrijana Radonjić i reper Nemanja Đerić Đekson dokazali su svim dušebriznicima da su uspeli da očuvaju svoju ljubav i posle rijalitija, kao i da nisu otpočeli romansu pred milionskim auditorijumom samo da bi bili interesantniji gledaocima.

Foto: Pink.rs

Ipak, Andrijana i Đekson se, kao i svi drugi parovi, i u "spoljnjem svetu" suočavaju sa određenim problemima - pevačica je već za naš portal izjavila da je proganjaju fanovi njene ljute suparnice Mine Vrbaški, da joj šalju preteće poruke, a po svemu sudeći u odnosu atraktivne brinete i njenog dečka postoji i određena doza ljubomore.

Foto: Pink.rs

Naime, bivši zadrugari sinoć su se okupili na jednom prestoničkom splavu, gde je Sloba Radanović održao spektakularni nastup, a paparaco našeg postala uspeo je da krišom fotografiše Đeksonovu reakciju dok se Andrijana dopisivala na Instagramu.

Foto: Pink.rs

Čini se kao da je Đekson pošao da otme telefon svojoj dragoj, kako bi saznao sa kim se i o čemu dopisuje, a kada je video nema razloga da ljubomoriše, Đekson se uhvatio za flašu i nastavio da se provodi.

K. R. / D. T.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'