AKTUELNO

Ima i ona dušu!

Gledaoci su sinoć na televiziji Pink imali prilike da uživaju u još jednom velikom spektaklu - "Zadrugoviziji 4". Nastupi zadrugara, čini se, nikada nisu bili bolji, a žiri i publika su uživali u svakom njihovom performansu. Ana Korać i Kristina Kockar osvojile su čak tri pobedničke nagrade - od strane novinarskog žirija, stručnog žirija i gledalaca koji su glasali na Fejsbuku, dok su Sloba Radanović i Luna Đogani pobedili zahvaljujući glasovima publike.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Stručni žiri ovog puta činili su Saša Vidić, Marko Kon, Sandra Afrika, Tanja Jovićević i Katarina Grujić koja je odlučila da se u pauzama, dok su išle reklame, malo osveži i nešto pojede kako bi imala snage da do kraja isprati sve fantastične nastupe.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ona je odlučila da za užinu pojede čips, a oku fotografa to nije moglo da promakne, te ju je uslikao dok je slatko smazala celu kesu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nadamo se da je skupila snage i za večeras, kada će pevati na poslednjoj žurki u Zadruzi ove sezone, a nema sumnje da će, kao i prethodnih puta, atmosferu dovesti do usijanja sa svojim kolegama Ljubom Aličićem, Milanom Stankovićem i DJ Đukom.

Autor: N. Vujčić

#Katarina Grujić

#Paparaco

#Zadrugovizija

'