AKTUELNO

Njima je baš dobro!

Marko Janjušević Janjuš oduševio je gledaoce svojim učešćem u rijalitiju koji obara sve granice gledanosti, "Zadruzi". Iako je odlučio da svoj život pred milionskim auditorijumom završi svojevoljno umesto po želji publike, to ne znači da je on u potpunosti prekinuo svaki kontakt sa ostalim učesnicima.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Janjuš je uhvaćen u provodu sa bivšim zadrugarom Duškom Radonjićem, koji je obeležio ovu sezonu "Zadruge" svađama sa svojom ćerkom, Pinkovom zvezdom Andrijanom Radonjić, a sve zbog njene veze sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Foto: Pink.rs

Njih dvojica su uhvaćeni u jednom prestoničkom lokalu, gde je Duško proslavljao svoj rođendan, a sudeći po fotografijama, obojica su se veoma dobro zabavljali.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Međutim, sa njima nije bila Janjuševa žena, koja je u drugom stanju, a kako je sam košarkaš nedavno izjavio, oni će uskoro postati bogati za čak tri nova člana. Nije poznato da li mu je supruga zamerila što je izašao u provod umesto da sedi kući i brine o njoj, ali verujemo da su uspeli da naprave dogovor koji odgovara oboma.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Instagram

Autor: N. Vujčić/ K. Ristić

#Duško Radonjić

#Marko Janjušević

#Paparaco

#Rijaliti Zadruga

'