AKTUELNO

Veliki su izgledi da će flert dvoje zadrugara, koji su nastavili druženje posle "Zadruge", prerasti u nešto više.

Jedna od najistaknutijih Pinkovih zvezda Zorana Stefanov pre nekoliko nedelja završila je učešće u "Zadruzi", najpopularnijem rijalitiju na ovim prostorima, nakon čega ju je paparaco našeg portala ugledao u restoranu Televizije Pink, gde je sedela sama.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Iako smo u prvi mah pomislili da će joj se uskoro pridružiti društvo ili pak jača polovina, Zorana je kafu i kiselu vodu ispijala potpuno sama, a čini se da joj niko nije ni bio potreban, budući da je zanimaciju našla na društvenim mrežama, budući da telefon nije ispuštala iz ruku.

Foto: Pink.rs

Zorana nije skidala pogled s ekrana svog mobilnog telefona, zbog čega je naš paparaco rešio da se prošeta iza njenih leđa pokuša da sazna šta ili ko joj je to privukao pažnju.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Seksepilna pevačica je sve vreme koristila Instagram, gde nije skidala pogled s bivšeg zadrugara Jovana Mijalkovića, tačnije, njegovog naloga na ovoj društvenoj mreži! Pogledala je skoro svaku fotografiju ovog zgodnog manekena, koji je široj javnosti postao poznat u "Zadruzi", a potom se najviše zadržala na njihovoj zajedničkoj fotografiji nastaloj na jednom od njenih nastupa u srpskoj prestonici.

Foto: Pink.rs

Čini se da joj je ova fotografija vratila stara sećanja, nakon čega je rešila da se javi Jovanu koji joj se, gle čuda, već nabacivao preko Instagrama!

Foto: Pink.rs

- Bili bismo u Zadruzi da smo se smuvali - započeo je Jovan na Instagramu flert sa Zoranom koja je rešila da mu odgovori, te ga je upitala šta radi, što je zabeležio naš paparaco.

Čim se ukazala opasnost da Zorana primeti da joj zadiremo u privatnost, naš fotograf se povukao, a lepa pevačica je pozvala konobara, platila račun i otišla u nepoznatom pravcu.

Foto: Pink.rs

Da li će flert dvoje zadrugara prerasti u nešto više, ostaje da se vidi.

Foto: Instagram

D. Tanasijević

#Jovan Mijalković

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zorana Stefanov

#pevačica

'