AKTUELNO

Baš se opustili!

Pevačica Slađa Alegro uživa u trudnoći, a osmeh na njenom licu to i pokazuje. Ona se nedavno povukla iz posla, te više ne nastupa kako bi trudnoću iznela do kraja u miru, ali ipak nije mogla da odbije gostovanje u jednoj od najpopularnijih emisija na ovim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je Slađu na snimanju "Magazina In", a nema sumnje da je privukla najviše pažnje obzirom da je u šestom mesecu trudnoće, iako se mnogima činilo da je već u osmom. Nakon snimanja, pevačicu je sačekao suprug Zoran koji se ne odvaja od nje. Njih dvoje su otišli u jedan restoran, a zatim se uputili u tržni centar, gde su šetali držeći se za ruke.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POKUŠAO DA SAKRIJE! Saša Matić spreman za spektakl u Štark Areni, A ONI ĆE BITI SPECIJALNI GOSTI! (FOTO)

Onda je došlo vreme i da Slađa pazari udobnu obuću, jer joj svakako to jeste potrebno obzirom da ne može da hoda u štiklama u drugom stanju. Nema sumnje da njih dvoje uživaju u svakom svom danu željno iščekujući da im stigne naslednica.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Paparazzo Lov

#Slađa Allegro

#Slađa Vujičić

#Trudnoća

'