AKTUELNO

Pomno sluša savete lekara.

Nakon što je objavljena vest da se pevačici Slađi Alegro ispunila najveća životna želja, te da je u blagoslovenom stanju, ekipa “Paparaco lova” krenula je u akciju kako bi proverila u kojoj meri joj se život promenio otkako je ostala u drugom stanju.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica i dalje nije otišla na trudničko bolovanje, te su je kamere “Paparaco lova” ulovile na snimanju emisije “Magazin In”. Slađa je za boravak u toplom studiju Televizije Pink odabrala elegantnu haljinu, a čim se snimanje završilo, na sebe je navukla debeli kaput i ušla u automobil u kojem ju je čekao suprug Zoran.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Bračni par se iz Šimanovaca uputio ka Novom Beogradu, gde su rešili da svrate do jednog tržnog centra, ispred kojeg je pevačica snimljena u ravnoj obući i slojevito obučena, te nema sumnje da bez ikakve muke usvaja sve savete lekara… Ili bar većinu njih.

Foto: TvPink Printscreen

Čim su ogladneli, Slađa i Zoran seli su u jedan restoran brze hrane gde su posegnuli za ukusnim i visokokaloričnim đakonijama i napicima, što se pevačici ne može zameriti, budući da mnoge trudnice tokom iščekivanja prinove ne mogu da odole hrani koju naprosto obožavaju.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Magazin In

#Paparaco lov

#Slađa Allegro

#pevačica

'