AKTUELNO

Bila joj je neophodna pomoć mlađe koleginice, koja se odmah odazvala.

Budući da stalno negde juri i da se u kuhinji, prema sopstvenom priznanju, ne snalazi baš najbolje, popularna pevačica Rada Manojlović ogladnela je pred kraj snimanja novogodišnjeg izdanja emisije Lee Kiš pa je, poput ostalih kolega i članova ekipe, posegnula za ukusnim đakonijama. Međutim, taman kada je želela da se osami na nekoliko minuta i uživa u ukusnoj proji, prekinula ju je starija koleginica, kojoj je bila potrebna pomoć.

Foto: Pink.rs

Goca Lazarević je bezuspešno pokušavala da napravi adekvatnu selfi fotografiju, pa je pozvala mlađu koleginicu da joj otkrije trikove savršenog selfija, što je Rada bez problema učinila.

Foto: Pink.rs

Ipak, pošto nije usavršila gradivo, Goca nije želela da eksperimentiše i susret sa jednom od najdražih mladih koleginica zabeleži selfijem, već je donela odluku da sa Radom ispozira okupljenim fotoreporterima, koji su daleko veštiji prilikom fotografisanja.

Foto: Pink.rs

Pevačice su se na snimanju emisije Televizije Pink odlično zabavile i priredile novogodišnji spektakl za pamćenje, u kojem će gledaoci najgledanije komercijalne televizije u Srbiji uživati vrlo brzo, tokom predstojećih praznika.

D. Tanasijević

#Goca Lazarević

#Lea Kiš Jokić

#Paparaco

#Radmila Rada Manojlović

#pevačica

#selfi

'