AKTUELNO

Iskoristila je njegov trenutak nepažnje i otela mu mobilne telefone.

Jedan od pevača koji je sa kolegama priredio sjajnu atmosferu na snimanju novogodišnjeg izdanja emisije Lee Kiš bio je i folk pevač Šako Polumenta, koji se ekipi pevača pridružio nešto kasnije od ostalih. Njegovom dolasku u studio Televizije Pink posebno se obradovala jedna njegova koleginica koja je pred svima odlučila da uradi nešto što je privuklo veliku pažnju svih prisutnih.

Foto: Pink.rs

Naime, dok je Polumenta izvodio svoj hit "Nedostaješ", koji je snimio posle ovogodišnje afere sa video-porukama u kojima se devojkama ili, kao što je on nakon skandala objasnio, svojoj supruzi udvarao na neuobičajen način, njegova dugogodišnja prijateljica i koleginica Goga Sekulić ukrala mu je mobilne telefone sa stola, kako bi proverila da li u njima ima kompromitujućeg sadržaja.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ljudi, kod mene su Šakovi telefoni! - ushićeno je povikala Sekulićeva, koja se šalila na Polumentin račun.

Foto: Pink.rs

Čim je video da je vrag odveo šalu, Šako ju je pozvao da mu se Goga pridruži na podijumu, kako bi mu bila na vidiku. Međutim, pevačica je ponovo iskoristila priliku da proveri da li Polumenta krije zanimljive poruke, fotografije ili video-snimke.

Foto: Pink.rs

Goga je zavukla ruku u Šakove džepove kako bi proverila ima li još neki telefon "u šteku", a kada je videla da više ništa ne krije, nastavila je da se smeška i đuska uz njegovu pesmu.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pevač se nije naljutio na svoju prijateljicu, već je prihvatio šalu na svoj račun i nastavio da sa brojnim kolegama i prijateljima sa estrade uživa u specijalnoj, novogodišnjoj emisiji voditeljke Lee Kiš, koja se potrudila da milionskom auditorijumu Televizije Pink predstojeće praznike učini još veselijim i razigranijim.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Goga Sekulić

#Nedostaješ

#Paparaco

#pevačica

#Šako Polumenta

'