AKTUELNO

Pevač se nije odvajao od starlete, a sudeći po osmehu njeno prisustvo mu je i te kako prijalo.

Pevač i iskusni rijaliti igrač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića uveliko se priprema za učešće u novom rijalitiju ''Zadruga'' koji će gledaoci imati priliku da gledaju na TV Pink već od 6. septembra. A do tada, on ne gubi vreme!

Foto: Pink.rs

Lepi Mića je tako na snimanju emisije ''Nedeljni popodne Lee Kiš'' ''spopao'' atraktivnu starletu Soraju Vučelić koja se pojavila oskudno obučena, bez brushaltera, a po svoj prilici uspela je da pomuti pamet i budućem učesniku Zadruge.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Lepi Mića se srdačno pozdravio sa Sorajom, a iskoristio je priliku i da sa njom napravi nekoliko selfija.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGLA DA IH OBUZDA! Soraja došla bez brusa na snimanje, a zbog ovoga su svi gledali u njene ogromne grudi!

Foto: Pink.rs

Dok su se svi u studiju preznojavali zbog golih grudi ove zgodne brinete, on je i bliže mogao da se uveri u sve ''kvalitete'' Soraje Vučelić.

Foto: Pink.rs

Sudeći po osmehu, Mići je Sorajino prisustvo i te kako prijalo, a imali su i mnogo zajedničkih tema za razgovor, pa se van kamera nisu odvajali jedno od drugog!

Foto: Pink.rs

Ne propustite prvu emisiju nove sezone emisije "Nedeljno popodne Lee Kiš", u nedelju, 27. avgusta, od 16 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. K.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Paparaco

#Soraja Vučelić

#Zadruga

#starleta

'