AKTUELNO

Folk zvezda je jedva čekala da postane baka, a kada joj se najveća želja konačno ostvarila, svaki dan provodi uz svoju mezimicu Reu.

Krajem septembra ove godine popularna pevačica Nikolija Jovanović postala je majka devojčice Ree koju je dobila u vezi sa kolegom Reljom Popovićem, a ovoj vesti najviše se obradovala njena majka Vesna Zmijanac koja se trudi da svo slobodno vreme provede u najlepšem društvu.

Foto: Screenshot

Vesnu je pratilo budno oko kamere emisije "Paparazzo Lov" koja se emituje na Pink televiziji, a ekipi ove emisije pošlo je za rukom da snimi folk zvezdu u vožnji srpskom prestonicom, ali i u još jednoj aktivnosti koja će joj, nema sumnje, postati rutina.Naime, Vesna je pošla po svoju ćerku Nikoliju i unuku Reu koju je izvela u šetnju tokom sunčanog popodneva, a paparaco snimci dovoljan su dokaz koliko je uživala u zajedničkim trenucima sa unukom.

Foto: Screenshot

U početku je Nikolija gurala kolica u kojima je bila Rea, dok je Vesna vodila računa o tome da je njenoj mezimici ništa ne zafali, a kada su stigle u park, Zmijančeva je preuzela stvar u svoje ruke.

Foto: Screenshot

Jovanovićeva je nakratko svoju ćerku ostavila u sigurnim rukama Vesne Zmijanac koja je ponosno gurala kolica, a onda je predah napravila na jednoj klupi gde je uživala u pogledu na preslatku devojčicu.

Foto: Screenshot

Foto: Screenshot

Vesna je pričala i pevala svojoj mezimici, a onda ju je nakratko uzela u naručje, dok se umorna mama Nikolija ovaj put odmarala uz mobilni telefon.

Foto: Screenshot

D. Tanasijević

#Nikolija Jovanović

#Relja Popović

#Vesna Zmijanac

'