AKTUELNO

Dok je pevačica kuckala poruke, njen dečko je nemo posmatrao prolaznike na ulici.

Pevačica Mia Borisavljević i njen kolega Bojan Grujić, sa kojim je inače u emotivnoj vezi, objavili su juče spot za svoju zajedničku pesmu "Zveri" koja je pobrala veliki broj pozitivnih komentara, zbog čega bi trebalo da budu srećni i sjajno raspoloženi. Međutim, posetioci jednog prestoničkog kafića ih danas nisu zatekli u takvom raspoloženju.

Foto: Printscreen Youtube

Mia i Bojan poželeli su da lep i sunčan dan provedu u bašti jednog beogradskog kafića, što je zabeležio paparaco našeg portala, međutim, njih dvoje nisu sumirali utiske svog zajedničkog uspeha, već su ćutali.

Foto: Pink.rs

I dok je namrštena Mia sve vreme kuckala poruke na svom mobilnom telefonu, njen dečko Bojan, na kojeg nije obraćala pažnju, zamišljeno je posmatrao prolaznike, a da li je rasprava dvoje novopečenih ljubavnika uzrok ovakvog današnjeg raspoloženja nismo uspeli da saznamo.

Foto: Pink.rs

Međutim, budući da se njihov spot polako, ali sigurno, približava polovini miliona pregleda na Jutjubu, nema sumnje da će Mia i Bojan brzo rešiti nesuglasice, vratiti osmeh na lice i slaviti zajednički uspeh.

N. V.- Pink.rs

#Bojan Grujić

#Mia Borisavljević

#Paparaco

#Svađa

#pevač

#pevačica

'