AKTUELNO

Tri godine posle mučnog razvoda, bivša učesnica "Farme" uhvaćena je sa drugim muškarcem.

Bivša manekenka Jovana Nikolić 2013. godine učestvovala je u četvrtoj sezoni rijalitija "Farma", u kojem se i verila za crnogorskog pop pevača Danijela Alibabića. Ubrzo po napuštanju seoskog imanja u Lisoviću par je stao na ludi kamen, međutim, sreća nije dugo trajala.

Foto: TvPink Printscreen

Posle nekoliko meseci usledio je mučna brakorazvodna parnica tokom koje su Jovana i Danijel javno upućivali optužbe na račun jedno drugog, a 2014. godine zvanično su se razveli.

Foto: TvPink Printscreen

Manekenka je optuživala pevača za fizičko zlostavljanje, a pre 3 godine u emisiji "Amidži šou" bez dlake na jeziku ispričala je da je došla do šokantnog otkrića - da joj je suprug homoseksualac, preko čega nije mogla da pređe. Javnost i dalje prepričava njenu izjavu da je, dok je bila udata za Alibabića, jela samo sendviče jer ničeg drugog nije bilo, a sada onda joj se gubi svaki trag.

Posle mnogo godina, Jovani su ponovo procvetale ruže na emotivnom planu, a kamere emisije "Paparaco lov" snimile su je zajedno sa njenim novim dečkom.

Foto: TvPink Printscreen

Pre nego što je javnosti nepoznati muškarac došao do nju, Jovana je ispijala piće u jednom kafiću, a čim je videla parkiran automobil crne boje tik do bašte kafića, pozdravila se sa prijateljima i otišla kod dečka.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

U automobilu je, naravno, odmah pao poljubac nakon čega su se odvezli u nepoznatom pravcu, a šta su još zabeležile kamere "Paparaco lova" pogledajte u nastavku:

D. T.

#Danijel Alibabić

#Farma

#pevač

'