AKTUELNO

Ćerka najveće balkanske zvezde provela je divno sunčano popodne u prestoničkom restoranu sa jednom od najboljih prijateljica.

Jedna od važnijih lekcija koje svako dete od majke nauči jeste koliko je važno jesti zdravu, raznovrsnu hranu, narodski rečeno - "na kašiku", a sve ovo dobro zna i lepa Anastasija Ražnatović, koja se uvek ponaša u skladu sa maminim savetima.

Foto: TvPink Printscreen

Kad god je u mogućnosti, Svetlana Ceca Ražnatović priprema zdrave i ukusne obroke za celu porodicu. Međutim, onda kada se Ceca druži sa mnogobrojnim fanovima širom regiona, Anastasija i Veljko ne odlaze u restorane brze hrane, već u one gde mogu pojesti nešto zdravo, ukusno i kvalitetno.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa "Paparaco lov" snimila je Anastasiju koja se drugaričinim Pežoom dovezla do jednog prestoničkog restorana, gde je uživala u ženskim razgovorima i ukusnoj supici koja joj je veoma prijala, a nakon toga vratila se u svoju vilu na Dedinju.

Foto: TvPink Printscreen

Posle ukusnog ručka, Anastasija se pozdravila sa drugaricom i našla sa maminim vozačem, koji ju je bezbedno odvezao u Ljutice Bogdana.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Anastasija Ražnatović

#Beograd

#Hrana

#Mama

#Paparaco lov

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'