separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OPTUŽILI SU JE DA JE ONA KRIVA ZA NAPAD NA ASPIRINCE, a evo gde živi i šta radi Edita Aradinović nakon velikog skandala! (VIDEO)


Pevačica tvrdi da nema nikakve veze sa napadom na studio.


Pre nekoliko dana na studio muzičkih producenata Filipa Miletića i Miloša Roganovića bačena je bomba kašikara. Na svu sreću, niko nije povređen, ali je pričinjena velika materijalna šteta i ceo studio je uništen.

Autor: TvPink Printscreen

Nakon ove vesti koja je potresla domaću javnost pojavila se informacija da je za napad navodno kriva pevačica Edita Aradinović, koja popularnim "Aspirincima" duguje veliki novac. Naime, Filip i Miloš su tvorci benda "Ministarke" u kom je Edita započela svoju karijeru. Međutim, kada je pevačica želela da se osamostali i započne solo karijeru, Aspirinci i Edita su završili na sudu, gde je utvrđeno koliko novca Aradinovićeva treba da isplati Filipu i Milošu, zbog povrede ugovora.

Autor: TvPink Printscreen

Edita je bila na meti ovonedeljnog "Paparaco lova" koji je istraživao šta radi pevačica nakon ovog skandala koji je potresao domaću javnost. Ono što smo prvo primetili, jeste da Aradinovićeva i dalje živi u kući na Karaburmi, koju je nasledila od svoje porodice.

Autor: TvPink Printscreen

Ekipa "Paparaco lova" usnimila je Editu dok se sa nekim raspravljala preko telefona, a kada je sela u svoja kola, Aradinovićeva je zapevala na sav glas.

Autor: TV Pink Printscreen

Ona je zatim otišla u muzički studio kod novog producenta, sa kojim radi na pripremi svojih novih pesama.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti