separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PAPARACO: Darko Lazić uhvaćen kako šalje poruke, a onda je uradio nešto zbog čega će vam poći SUZE NA OČI!


Pokazao je svoju humanost na delu!


Popularni folk pevač Darko Lazić došao je na ideju da okupi svoje kolege na bazenima u Rumi povodom humanitarnog koncerta za jednoipogodišnjeg dečaka Stefana Gončina koji boluje od teške bolesti. 

Među prvima odazvale su se pevačice Tamara Milutinović i Sandra Rešić. Zajedničkim snagama odlučili su da zatresu binu i naprave dobru atmosferu, a sav prihod od prodaje ulaznica, pića, majica, bedževa i ostalih suvenira biće uručen roditeljima bolesnog mališana. 

Autor: Pink.rs/Dušan Cakić

Autor: Facebook

Ovo je samo još jedan dokaz da i domaća javna scena i te kako trudi da poveća svest o humanosti, čini dobra dela i apeluje na pomoć. Stefan inače, pati od izuzetno retke bolesti, tuberokleroze mozga, koja izaziva teške napade kod njega, zbog čega mu je neophodno lečenje matičnim ćelijama u inostranstvu, za koje njegovi roditelji nemaju novca.

Pred koncert uhvatili smo Darka kako non-stop drži telefon u ruci i šalje poruke, pa je očigledno da je on taj koji brine o organizaciji celog koncerta i da je neminovno da sve vreme bude pri telefonu, a njega je došla da podrži u humanom gestu i njegova verenica Marina Gagić

Autor: Pink.rs.

Autor: Pink.rs.

Autor: Pink.rs.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti