separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVOME SE NIJE NADALA! Marko OVIM gestom iznenadio Lunu posle emisije, a naš paparaco je usnimio ŠTA su radili u njegovom automobilu! (VIDEO)


Bila je prijatno iznenađena!


Pobednica druge sezone "Zadruge", Luna Đogani, bila je gost voditelja Milana Miloševića u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je pričala o aktuelnostima iz svog života, odgovarala na njegova pitanja, kao i na pitanja publike koja se uključivala uživo u program. Đoganijeva je i premijerno izvela svoju prvu pesmu "Deveti krug".

Autor: Pink.rs.

Njen dečko Marko Miljković se nije pojavio kao podrška, a ekipa portala Pink.rs saznala je i da se Luna sama dovezla svojim automobilom. Kada se emisija završila, naš paparaco je pratio Đoganijevu, a i ona se sama iznenadila kada je videla automobil svoga dečka preko puta zgrade televizije Pink

Čim ga je ugledala, iznenađena Luna je odmah pojurila ka Marku. Kako ju je prijatno iznenadio, Đoganijeva je svom dečku odmah uzvratila izlivima nežnosti. Čim je Luna ušla u auto, par je počeo da se grli, a zatim su se i poljubili, pa otišli u pravcu Luninog automobila.

Autor: Pink.rs.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti