separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

AKCIJA NA BAZENU! Ana i David uhvaćeni u vrelim pozama, on je sve vreme gledao njene obline, a onda se desilo OVO! (PAPARACO)


Ljubavni par se zaneo!


Popularni rijaliti par koji je svakako obeležio drugu sezonu ''Zadruge'', Ana Korać i David Dragojević danas su zajedno učestvovali u snimanju spota na jednom bazenu u srpskoj prestonici, a naša ekipa bila je na licu mesta. 

Autor: Pink.rs/D.Božović

Ana i David iskoristili su pravi tropski letnji dan i spojili lepo i korisno, pa su uživali u čarima bazena na kojem su se našli. Oni nisu odoleli, pa su se ''dohvatili'' misleći da ih niko u tom trenutku nije snimio. 

Autor: Pink.rs/D.Božović

Međutim, Koraćeva i Dragojević su se prevarili jer oštrom oku našeg paparaca nisu promakli trenuci kada su se njih dvoje prepustili strastima na bazenu, a u jendom trenutku Ana ga se čak i popela na Davida.

Autor: Pink.rs/D.Božović

Dok je Ana izlazila iz bazena, Davidove oči bile su uprte u njenu zanosnu zadnjicu, a oni su nakon ''igrarija'' u vodi prešli na kopno, te su uživali na ležaljci sa baldahinom.

Autor: Pink.rs/D.Božović

Autor: Pink.rs/D.Božović

U jednom trenutku Ana je Davidu priredila raj za oči, a on ju je sve vreme gledao bez daha, te nema sumnje da njihova ljubav, bar za sada, odoleva svim preprekama!

Autor: Pink.rs/D.Božović

Autor: Pink.rs 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti