AKTUELNO

Rasta se ne odvaja od trudne supruge.

Popularna pevačica Ana Nikolić i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta u junu ove godine postaće prvi put roditelji čemu se neizmerno raduju. Bračni par je radosnu vest saznao pre nešto više od dva meseca, a Pink.rs je prvi o tome pisao. Anu i Rastu zatekli smo u dnevnoj šetnji dok su razgovarali i šetali držeći se za ruke.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

Pevačicin trudnički stomačić sada se jasno vidi, a Rasta veoma brine o zdravlju i bezbednosti svoje lepše polovine, pa se ne odvaja od nje ni na sekund.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

Međutim, pored trudničkog stomačića može se primetiti i to da je Nikolićeva u poslednje vreme nabacila i koji kilogram iako to vešto odabranim odevnim kombinacijama pokušava da prikrije. Budući da beba raste i zahteva više hrane ne čudi ni to što se Anin apetit u poslednje vreme povećao, a ne sumnjamo da će pevačica nakon porođaja brzo dovesti svoju liniju do savršenstva. Osim apetita, primetili smo da su se pevačici tokom trudnoće povećale i grudi.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

Inače, Rasta je nedavno otkrio da mu je Ana radosne vesti o prinovi saopštila na snimanju emisije popularnog šou programa ''Ja imam talenat'' nakon čega je od njega dobila na poklon skupoceni nakit.

Foto: E-Stock Katarina Cvijović

Autor: M. K.

#Ana Nikolić

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

#Trudnoća

#pevačica

'