AKTUELNO

Gledaoci TV Pink sinoć su imali priliku da prate finalne emisije u sezoni "Paparazzo lova" i "DNK", koje su do sada bile u samom vrhu gledanosti.

"Paparazzo lov" se na TV Pink emituje već deset sezona, a u tom periodu stekao je status emisije od koje strahuju sve poznate ličnosti. Sinoćna emisija bila je posvećena najvećim blamovima i skandalima na estradi, koje je u protekloj sezoni zabeležila kamera "Paparazzo lova".

Osim što su gledaoci videli najupečatljivije priloge iz 10. sezone, emitovani su i novi snimci. Upravo zbog ekskluziviteta koji "Paparazzo lov" stalno donosi, i finalna emisija bila je izbor milionskog auditorijuma. Sa udelom u gledanosti od 23 odsto i više od milion gledalaca, "Paparazzo lov" bila je druga najgledanija emisija u danu na svim komercijalnim televizijama, uključujući i Javni servis.

Foto: Pink.rs

Sa druge strane, "DNK" je tokom sedam sezona postala jedna od omiljenijih emisija zbog neobičnih životnih priča. Natalija Simović je osvojila simpatije publike zbog svoje neposredne komunikacije sa učesnicima, koji na ovaj način žele da utvrde očinstvo i razreše dugogodišnje porodične probleme.

Sa druge strane, "DNK" je tokom sedam sezona postala jedna od omiljenijih emisija, zbog neobičnih životnih priča. Natalija Simović je osvojila simpatije publike zbog svoje neposredne komunikacije sa učesnicima, koji na ovaj način žele da utvrde očinstvo i razreše dugogodišnje porodične probleme.

Foto: TvPink Printscreen

Autor emisija "Paparazzo lov" i "DNK", Darko Popović, veoma je zadovoljan rezultatima na samom kraju uspešne televizijske sezone

- Posle deset godina 'Paparazzo lov' je i dalje najinteresantnija zabavna emisija širokoj publici. Recept je jednostavan: mi predstavljamo šoubiz na poseban način. Iz vizure posmatrača njihovog života. Bez milosti u komentarima. Zapravo demistifikujemo kako se javne ličnosti predstavljaju na Instagramu i drugim mrežama - rekao je Darko, koji je iskoristio priliku da najavi poslednju sezonu emisije "DNK".

- 'DNK' emisija traje punih sedam godina iako je bilo planirano da traje samo deset epizoda. Do sada je snimljeno više od 270 epizoda. Rešili smo da osma sezona bude poslednja. Tako da će od septembra pred publikom biti poslednjih tridesetak priča, a to je i poslednja šansa da se naši kandidati prijave - otkrio je Darko.

Ekipa emisija "Paparazzo lov" i "DNK" neće mirovati ni tokom leta, pa vas već od jeseni očekuju nove uzbudljive epizode samo na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#DNK

#Paparazzo Lov

'