AKTUELNO

Poznata folk pevačica još jednom je dokazala da slepo prati trendove.

Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović trude se da svoju intimu sakriju od javnosti, međutim, nisu mogli da pobegnu veštim snimateljima emisije "Paparaco lov".

Foto: Printscreen

Prijovićeva i Živojinović su, najpre, uhvaćeni dok su šetali svog kućnog ljubimca oko zgrade u kojoj zajedno žive, a onda se pevačica nakratko odvojila od svog dragog i otišla u šoping u nameri da ga iznenadi, što je, sigurno uspela.

Foto: Printscreen

Aleksandra je poznata kao neko ko prati trendove, pa je verovatno rešila da posluša savete popularnih životnih trenera i ljubavnih terapeuta koji su trenutno hit u svetu, i na zanimljiv način dodatno osveži svoj uzbudljivi život. Zbog toga se uputila u jednu prodavnicu donjeg veša, gde je merkala seksi gaćice koje će, nema sumnje, Filipu i te kako privući pažnju.

Foto: Printscreen

Klasično donje rublje u čisto beloj boji odmah je preskočila i potražila nešto u jarkim nijansama, a pažnju joj je privukao veš u narandžastoj boji, za koji je procenila da će joj odlično stajati.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Ljubičasta boja joj je, takođe, jedna od omiljenih, zbog čega se dugo zadržala u onom delu prodavnice gde je bilo izloženo ljubičasto donje rublje, a nakon što je obnovila svoje zalihe gaćica, Prija je nastavila da troši novac u zlatari.

Foto: Printscreen

Budući da je često iznenađuje gežetima i skupocenim mobilnim telefonima, izgleda da Živojinović ne zna da odabere odgovarajući komad nakita koji svaka žena voli, pa je Aleksandra rešila da preuzme stvar u svoje ruke i samu sebe obraduje, kad već Filip ne može.

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

#gaćice

#pevačica

'