AKTUELNO

Leto nam kuca na vrata, pa su snimci u emisiji “Paparazzo lov”, koju gledamo sredom od 22 časa na TV Pink, sve atraktivniji.

S podnaslovom “vrelo”, stiže nam prilog o pevačici Katarini Grujić i njenom novom dečku. Iako je ova mlada dama mesecima pokušavala da svog izabranika sakrije od očiju javnosti, ekipi ove emisije nisu uspeli da umaknu. Jedan sočan poljubac koji su razmenili na ulici je zabeležen!

“Još vrelije” je naziv narednog priloga koji nam stiže sa jednog beogradskog krova. Nekoliko atraktivnih estradnih i rijaliti zvezda jedva je dočekalo sunčan dan da se prepuste njegovim čarima, a koliko je tu seksipila isijavalo, uverite se i sami jer su kamere “Paparazzo lova” sve snimile.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica Milica Todorović protekle nedelje je objavila novu numeru “Doza otrova”, ali tom prilikom se potrudila da sakrije nekoliko kilograma viška koje je nabacila. Ipak, oko kamere ništa ne krije, pe ćete videti ovu lepu pevačicu u svakodnevnom izdanju u kome nema laži – nema prevare.

Ekipe ove emisije bile su vredne, kao i uvek, pa vas očekuje još mnogo zanimljivih priloga, a između ostalog, videćete i kako se Dragan Stojković Bosanac snašao u jednoj neprijatnoj situaciji na auto-putu!

Pink.rs

#Katarina Grujić

#Paparaco

'