AKTUELNO

Nije je ispuštao iz ruku.

Jedan od retkih bivših estradnih parova koji su posle razvoda ostali u prijateljskim odnosima jesu Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta.

Foto: TvPink Printscreen

Upravo njih dvoje bili su meta ove nedelje ekipi emisije "Paparaco lov" koja ih je u stopu pratila. Naime, Ana je bila u Sloveniji gde snima nove pesme za svoj povratnički album, a o njihovoj ćerki Tari brinula je dadilja dok je Rasta nije preuzeo.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa ove emisije usnimila je Đurića kako svoju mezimicu vozi na pregled kod pedijatra. Ono što je veoma interesano i neosporno jeste da je Rasta pokazao izuzetnu nežnost i pažnju prema svojoj ćerkici, koju ni u jednom trenutku nije ispuštao iz naručja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što takođe nije umaklo oštrom oku ekipe "Paparaco lova" jeste da je reper poštovao sve saobraćajne propise dok je bio sa Tarom u autu, dok to nije slučaj kada se vozi sam u automobilu.

Foto: TvPink Printscreen

"Paparaco lov" uhvatio je i Anu, kada se posle nekoliko dana vratila iz Slovenije, te je sa svojom ćerkom otišla u jedan frizerski salon, ali kako Tari tamo nije bilo zanimljivo, dadilja ju je odmah izvela napolje.

Foto: TvPink Printscreen

Kada se vraćala iz kupovine Nikolićeva je ponovo usnimljena, a ovoga puta se moglo primetiti da je uspela da skine poneki kilogram viška, sa kojima kuburi od kada se porodila.

R. L.

#Ana Nikolić

#Paparazzo Lov

#Stefan Đurić Rasta

'