AKTUELNO

Oštrom oku kamere "Paparaco lova" nije umakao!

Naš popularni pevač i bivši učesnik "Zadruge 1" Sloba Radanović gradi svoju uspešnu muzičku karijera, koja je krenula uzlaznom putanjom od kada je on napustio rijaliti.

Od tada, Sloba gotovo svakodnevno nastupa, a u klubovima i diskotekama gde on peva uvek se traži karta više, jer Radanović pravi nezaboravnu atmosferu.

Foto: TvPink Printscreen

Kako mu na poslovnom planu cvetaju ruže, on je odlučio da se počasti. Ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je Slobu dok je odmeravao novu nekretninu koju namerava da pazari, navodi ekipa ove emisije.

Foto: TvPink Printscreen

U pitanju je stan u beogradskom naselju Profesorksa kolonija, a ono što je izuzetno interesanto jeste da nedaleko od te zgrade, tačnije samo 500 metara dalje, stanuje i Slobina bivša supruga, pevačica i pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar.

PROČITAJTE JOŠ: SKANDAL SE NASTAVLJA! UZUNOVIĆ ZA PINK.RS: Tražiću zaštitu od pozorišta, evo šta se sve dešava u tom klubu! MAŽU SE TORTAMA, DOLAZE SUMNJIVI LIKOVI!

Foto: TvPink Printscreen

Da li su se ponovo rasplmsale strasti između bivšeg bračnog para, ili je sve samo splet čudnih okolnosti, procenite sami.

R. L.

#Paparazzo Lov

#Slobodan Radanović

'