AKTUELNO

U privatno vreme voditelj je posvećen samo porodici.

Voditelj emisije "Žikina šarenica" koja se emituje svake subote i nedelje na programu TV Pink, decenijama je jedan od najomiljenijih TV ličnosti na našim prostorima. Međutim, kako izgleda njegov život kada se kamere ugase znaju samo njegovi najbliži članovi porodice i prijatelji.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa emisije "Paparaco lov" odlučila je da proveri šta Žika radi kada se reflektori ugase. Nakon snimanja emisije Sanje Marinković "Magazin IN", paparaci su pratili svaki Žikin korak.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je napustio studio Pinka u Šimanovcima, Žika je otišao do zgrade naše TV kuće na Dedinju. Nikolić je zatim odlučio da prošeta do marketa koji se nalazi u blizini, kako bi kupio sve ono što mu je potrebno, a zatim se uputio u svoj porodični dom na Senjaku.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Sledećeg dana Žika je uslikan kako obilazi kraj u kom živi. Prvo je išao do cvećare, zatim do pekare, a onda je svratio i do trafike. Nakon svega ovoga, Žika se vratio u svoj stan gde ga je čekala supruga Zorana kojoj je doneo buket cveća i tako je prijatno iznenadio.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje u braku su 24 godine, a zajedno su oko 30 godina. Ovo je Žikin drugi brak. Voditelj iz prvog braka ima ćerku Ružicu, dok njegova sadašnja supruga, takođe iz prvog braka, ima ćerku Katarinu koju je Žika prihvatio kao svoje dete.

PROČITAJTE: BIVŠA ZADRUGARKA POMRSILA PAMET MUŠKARCIMA! Višnja Petrović uslikana u nikad vrelijem izdanju, a svi su gledali samo u njenu oblikovanu pozadinu! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Živorad Žika Nikolić

'