AKTUELNO

Obeležili veliki praznik!

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave 40 Svetih mučenika. Ovaj praznik u narodu je poznat kao Mladenci, jer su stradalnici bili mladi momci. Svi novopečeni bračni parovi koji su se venčali u poslednjih 12 meseci proslavljaju ovaj praznik. Običaji nalažu da novopečena mlada ustane rano ujutru i zamesi 40 kolačića, koji se nazivaju mladenčići, kako bi im bračni život bio dug, srećan i sladak.

Foto: Pixabay.com

Mnoge poznate ličnosti sa domaće scene su u prethodnih godinu dana sklopili brakove, a među njima su i Aleksandra Prijović i Filip Živojinović. Oni su se venčali 21. juna 2018. godine u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Nakon crkvenog venčanja, oni su priredili glamuroznu proslavu za skoro 1.000 zvanica. Pevačica je na veselju promenila čak tri skupocene venčanice, a kumovi su im bili košarkaš Miloš Teodosić i pevač Aco Pejović.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

S obzirom na to da se Aleksandra nedavno porodila i na svet donela njihovog naslednika Aleksandra, verovatnoća je da mladi par neće praviti veliku feštu već će ovaj praznik proslaviti u krugu porodice.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Komšije ističu da često viđaju Filipovu mamu Zoricu i Prijinu majku Borku, koje su se preselile kod njih da brinu o unuku. Novopečeni tata neretko ide u obližnju prodavnicu gde pazari sve što im je potrebno, dok Aleksandra sve do danas nije viđena da napušta njihov dom. Njih dvoje su uslikani danas, verovatno se vraćajući iz nabavke stvari koje su im potrebne za proslavu praznika.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Takođe, naš paparaco je uslikao i Filipovu majku Zoricu koja je nosila svečanu košulju u ruci, koju će verovatno obući za proslavu, a nema sumnje da im je ona prva i čestitala veliki praznik.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Autor: Pink.rs

Nema sumnje da će ovaj divan praznik Živojinovići i Prijovići proslaviti u zdravlju i veselju uz prinovu Aleksandra koji je svima doneo veliku radost.

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinović

#Paparaco

'