separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PAPARACO: PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE SMRTI MAJKE! Jelena Karleuša prošetala gradom U CRNINI: Osušila se od TUGE, kosa joj i dalje kratka! (VIDEO)


Polako se vraća svakodnevnim aktivnostima.


Naša popularna pevačica Jelena Karleuša 3. marta izgubila je najvažniju osobu u životu, majku Divnu Karleušu koja je preminula u 61. godini posle duge i teške bolesti.

Jeleni je teško pao ovaj gubitak, pa se neko vreme nije pojavljivala u javnosti. Međutim, sada je ekipa emisije "Paparaco lov" uspela je da snimi pevačicu prvi put od kada joj je majka preminula.

Autor: TV Pink Printscreen

Naime, "Paparaco lov" je prvo usnimio Jeleninog supruga, fudbalera Duška Tošića, koji je obavljao svakodnevne aktivnosti po bankama i prodavnicama, a kasnije je otišao i u restoran.

Autor: TV Pink Printscreen

Sledećeg dana, Dušku se pridružila i Karleuša, pa su njih dvoje otišli zajedno sa Jeleninom tetkom Danijelom da pogledaju kuću koju su nedavno pazarili. Podsetimo, porodica Tošić-Karleuša pazarila je kuću koja je bila u vlasništvu Dragana Stojkovića Piksija.

Autor: TV Pink Printscreen

Karleuša je neprestano nosila kapuljaču i tamne naočare, kojima je pokušala da sakrije svoj identitet. Prošetala je u crnini, a primetno je da je vidno smršala.

Autor: TV Pink Printscreen

Nakon razgledanja svog novog doma, oni su otišli do prodavnice, a Jelena je tada prvi put snimljena bez kapuljače, te se videla njena kratka plava kosa koju je ošišala kada joj je majka preminula.

Autor: TV Pink Printscreen

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti