AKTUELNO

Polako se vraća svakodnevnim aktivnostima.

Naša popularna pevačica Jelena Karleuša 3. marta izgubila je najvažniju osobu u životu, majku Divnu Karleušu koja je preminula u 61. godini posle duge i teške bolesti.

Jeleni je teško pao ovaj gubitak, pa se neko vreme nije pojavljivala u javnosti. Međutim, sada je ekipa emisije "Paparaco lov" uspela je da snimi pevačicu prvi put od kada joj je majka preminula.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, "Paparaco lov" je prvo usnimio Jeleninog supruga, fudbalera Duška Tošića, koji je obavljao svakodnevne aktivnosti po bankama i prodavnicama, a kasnije je otišao i u restoran.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledećeg dana, Dušku se pridružila i Karleuša, pa su njih dvoje otišli zajedno sa Jeleninom tetkom Danijelom da pogledaju kuću koju su nedavno pazarili. Podsetimo, porodica Tošić-Karleuša pazarila je kuću koja je bila u vlasništvu Dragana Stojkovića Piksija.

Foto: TV Pink Printscreen

Karleuša je neprestano nosila kapuljaču i tamne naočare, kojima je pokušala da sakrije svoj identitet. Prošetala je u crnini, a primetno je da je vidno smršala.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TAJ DATUM NIKAD NEĆU ZABORAVITI: Kija kao iz topa odgovorila na pitanje o Luni i Slobi! (VIDEO)

Nakon razgledanja svog novog doma, oni su otišli do prodavnice, a Jelena je tada prvi put snimljena bez kapuljače, te se videla njena kratka plava kosa koju je ošišala kada joj je majka preminula.

Foto: TV Pink Printscreen

R. L.

#Jelena Karleuša

#Paparazzo Lov

'