separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TI SI MOJ ANĐEO ČUVAR, IMAM POTREBU ZA TOBOM: Ovako je Darko Lazić zaprostio Marinu! Cela sala skočila na noge! Pogledajte snimak VERIDBE! (VIDEO)


Pokazala i trudnički stomak.


Darko Lazić odlučio je da veri svoju novu izabranicu Marinu Gagić, a ekipa "Paparaco lova" uputila se ka njegovom rodnom mestu Brestač gde su i pronašli popularnog pevača koji se i dalje oporavlja od stravične saobraćajne nezgode koju je imao prošle godine.

Autor: TV Pink Printscreen

Darko se tada uputio za Rumu, gde je otišao na otvaranje jednog hotela njegovih kumova, zajedno sa Marinom. Tom prilikom Lazić se latio mikrofona, što je snimila kamera "Paparaco lova".

Ovu slavljeničku priliku Lazić je iskoristio kako bi zaprosti svoju devojku koja je u drugom stanju.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Hteo bih samo da kažem par reči. Da čestitam mojim kumovima na ovom hotelu. I sada je kucno taj čaš, imam par reči da kažem svojoj budućoj supruzi. Ti si moj anđeo čuvar, i nemoj da mi kažeš ne, jer nemam potrebu za tim. Imam potrebu za tobom! Da li želiš da se udaš za mene? - govorio je Darko Lazić.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Da! - bio je Marinin odgovor.

Autor: TV Pink Printscreen

Nakon ovoga čuo se gromoglasni aplauz i ovacije svih prisutnih, a Lazić je izvadio prsten iz svog džepa i stavio ga na ruku Marine Gagić. Kada je Darkova verenica ustala sa stolice, odmah su svi zapazili njen trudnički stomak.

U nastavku pogledajte kako je izgledala veridba:

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti