AKTUELNO

Ne propustite ovonedeljno izdanje vaše omiljene emisije o poznatima.

Neke od najvećih zvezda javne scene Srbije videćete u novoj emisiji “Paparazzo lov” u sredu, 6. marta od 22 časa na TV Pink. Sva aktuelna dešavanja i sve ono što kriju, otkriva ova emisija, a između ostalog, videćemo prilog posvećen porodici Karleuša i tužnom danu kada ih je napustila Divna. Jelenu je vest o smrti majke dočekala na Beogradskom aerodromu, a šta je radila nakon toga i šta je sve uticalo da ova godina bude zlokobna za nju, videćete u emisiji.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Ekipa “Paparazzo lova” gotovo da nije zaobišla nijednu našu zvezdu, a opet, najveći među njima prvi put se našao u oku njihove kamere – Zdravko Čolić. U prilogu o njegovom životu, videćemo pevača u neformalnoj šetnji i saznati neke detalje koje javnost do sada nije imala prilike da čuje.

Foto: TvPink Printscreen

Bili su oni i u Mirijevu, za petama Goci Tržan. Ona je, kako je i obećala, napustila stan koji je kupila na kredit sa bivšim suprugom, ali “Paparazzo lov” otkriva još nešto – Goci su oduzeli automobil, a njena ćerka od nedavno ide u državnu školu.

Foto: TvPink Printscreen

Videćemo u nastavku emisije koja je pevačica preotela fudbalera Vladimira Volkova od Sandre Afrike, kao i šta rade doskorašnji supružnici Ana Nikolić i Rasta.

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite novi “Paparazzo lov”, u sredu u 22 časa na Pink, i saznajte šta naše javne ličnosti pokušavaju da sakriju od avnosti.

Pink.rs

#Paparazzo Lov

'