separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NIKAD VEĆI DEKOLTE: Dara Bubamara usnimljena u veoma izazovnom izdanju ispred svog stana, a evo gde se uputila tako sređena! (PAPARACO)


Našem paparacu ništa nije promaklo.


Paparaco portala Pink.rs usnimio je pevačicu Daru Bubamaru ispred njenog luksuznog stana na Dedinju. Pevačica se tom prilikom pojavila u veoma izazovnom izdanju i tom prilikom istakla svoj nikad veći dekolte.

Autor: Pink.rs

Tako sređena od glave do pete Dara Bubamara je pobega u svoj skupoceni automobil i uputila se na svoj nastup u jednom prestoničkom klubu gde je napravila, kao i uvek, atmosferu za pamćenje do ranih jutarnjih časova.

Autor: Pink.rs

Podsetimo, Dara Bubamara važi za osobu koja dosta vodi računa o svom stajlingu i fizičkom izgledu. Međutim, nedavno je istakla kako njeno srce još uvek nije osvojio nijedan muškarac, jer trenutno niko ne može da skrene njenu pažnju.

Autor: Pink.rs

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledalo kada je paparaco portala Pink.rs usnimio Daru Bubamaru kada odlazi na nastup svojim skupocenim automobilom u veoma izazovnom izdanju.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti