separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PRALA MI JE NOGE! Era Ojdanić otkrio šta mu je priredila Stanija Dobrojević, a ovaj pevač priznao da mašta o S*KSU sa njom! (FOTO)


Stanija zauzela treće mesto na listi "Paparaco lova".


Stanija Dobrojević, koja se trenutno nalazi u hiper-rijaliti programu "Zadruga 2", zauzela je 3. mesto po odluci Slobe Radanovića, Ere Ojdanića, Milana Miloševića, Vuka Moba i Saše Vidića koji su je ocenjivali u ovonedeljnom izdanju emisije "Paparaco lov".

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Ekipa "Paparaco lova" pustila je ovim momcima snimke sa plaže na kojima se vidi kako se Stanija u minijaturnom kupaćem kostimu fotografisala, a u jednom momentu čak je završila i na leđima nepoznatog muškarca.

Autor: TV Pink Printscreen

Stanija je najbolji moj sluga za sva vremena. Ja boljeg slugu nisam imao. Prala mi je noge. G*za k'o meduza - pričao je Era Ojdanić.

Autor: TV Pink Printscreen

Sumnjiva mi je! Ne znam ko stoji iza te devojke. Neko održava ovo telo. Samo ne znam zašto krije muškarca. Previše mi zadovoljno izgleda da bi bila sama - govorio je Milan.

Autor: TV Pink Printscreen

Odvalio bih ja Staniju bez problema - bio je iskren Vuk Mob.

Autor: TV Pink Printscreen

Deset bodova Stanija je dobila od Slobe Radanovića, devet poena od Ere Ojdanića, Saše Vidića i Vuka Moba, a osam od Milana Miloševića zbog čega je njena prosečna ocena bila devetka.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti