AKTUELNO

Živeli su zajedno u prvoj sezoni "Zadruge", a ona se pojavljuje i u jednom njegovom spotu.

Ana Korać, koja je trenutno u rijaliti programu "Zadruga 2" gde uživa u ljubavi sa Davidom Dragojevićem, zauzela je deseto mesto na listi "Paparaco lova" koju su kreirali svojim glasovima Milan Milošević, Sloba Radanović, Era Ojdanić, Vuk Mob i Saša Vidić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ova zadrugarka tokom leta usnimljena je kako šeta na jednom bazenu, u veoma kratkom kupaćem kostimu. Takođe, ona u snimcima i sređuje prostor oko svoje ležaljke na kojoj je planirala da se sunča.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba Radanović, koji je sa Anom živeo tokom prve sezone "Zadruge" i koja se pojavljuje u njegovom spotu za pesmu "Nepristojna ponuda", imao je samo reči hvale za Koraćevu.

Ana super izgleda i super to nosi, mada znam da je imala dosta tih estetskih zahteva i to mi samo govori da vodi računa o sebi. Ako će joj to podići samopouzdanje, zašto da ne - govorio je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bomba. Ana je to! Ana je fizički građena da nema dalje. Devojka izgleda bruka, nemam šta da kažem za nju - pričao je Vuk Mob.

Sloba Radanović i Vuk Mob udelili su devet poeana Koraćevoj, Era Ojdanić i Milan Milošević dali su Ani osam bodova, a Saša Vidić tri, zbog čega je 7,4 bila prosečna ocena koju je ova zadrugarka dobila.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: UHVATILA SE ZA GLAVU: Kija upala u OZBILJAN PROBLEM, niko nije uspeo da joj pomogne! (PAPARACO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ana Korać

#Paparaco lov

#Sloba Radanović

'