AKTUELNO

Kao dete je obožavao njen rad.

U emisiji "Paparaco lov" ove srede novinar i voditelj Milan Milošević, pevači Sloba Radanović, Vuk Mob, Era Ojdanić i kreator Saša Vidić komentarisali su dame sa domaće javne scene koje je ekipa ove emisije usnimila na bazenima i plažama na kojima su šetale u golišavim izdanjima.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Mesto broj 19 zauzela je glumica Katarina Radivojević, koja je u kupaćem kostimu snimljena u veoma izazovnom izdanju. Dok je komentarisao glumicu, pevač Sloba Radanović otkrio je da je bio u zaljubljen u nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Katarina Radivojević je glumica u koju sam ja kao klinac bio zaljubljen. Stvarno! Harizamtična je i zrači nekom energijom. Ima tu evropsku lepotu. Taj beo ten - govorio je Sloba Radanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima mnogo zgodnijih od nje. Mislim da se malo zapustila - izjavio je Milan Milošević.
Mora da vežba, vežba, vežba... Da bi ta g*za bila gore, mora da se vežba. Zone, zato što nisi ugradila silione jedna petica - govorio je Saša Vidić.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: UHVATILA SE ZA GLAVU: Kija upala u OZBILJAN PROBLEM, niko nije uspeo da joj pomogne! (PAPARACO)

Prosečna ocena koju je Katarina Radivojević dobila bila je 6,8. Era Ojdanić dodelio je glumici deset bodova, Sloba Radanović devet, Milan Milošević šest, Saša Vidić pet i Vuk Mob četiri.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

#Katarina Radivojević

#Paparaco lov

#Sloba Radanović

'