AKTUELNO

Ne odvajaju se kada su zajedno.

Pevačica Milica Pavlović proteklih meseci vredno je radila na novim pesmama koje će publici predstaviti kroz treći studijski album "Zauvek" na kom će se naći osam novih numera, a tim povodom večeras je organizovala promociju na kojoj su je podržale mnoge njene kolege.

Foto: Pink.rs

Na ovom dešavanju koje je organizovala Pavlovićeva zatekli smo i njenu koleginicu Anu Kokić koja je došla bez supruga Nikole Rađena. Pevačica je često tokom večeri u rukama držala mobilni telefon, a naš paparaco uspeo je da usnimi i kako je sve to izgledalo.

Foto: Pink.rs

Nikola Rađen, zbog profesionalnog angažmana u Rusiji živi u glavnom gradu ove zemlje, a njegova supruga, pevačica Ana Kokić neće se preseliti sa decom u Moskvu. S obzirom na to da su hiljadama kilometara daleko i da se retko viđaju, Ana i Nikola se ne odvajaju kada imaju priliku da budu zajedno.

PROČITAJTE: VELIKI ŠEF SPREMIO ZADRUGARIMA IZNENAĐENJE: Na imanje je stigao ON, ukućani počeli da VRIŠTE OD SREĆE! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Ana i Nikola su jedanaest godina u skladnom braku, a imaju dve ćerke Ninu i Teu.

PROČITAJTE: PONOSNA SAM NA SVOJU DECU: Dragana Mirković otkrila zašto se njeni naslednici ne pojavljuju u medijima! (VIDEO)

Pink.rs

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

'