AKTUELNO

Pevačica je pošteno iskvasila svoje tabane jednog kišnog dana, kada su joj se usled vremenskih neprilika raspale papuče.

Članovi porodice Jovančević baš nemaju sreće sa vremenskim prilikama - pevačicu Tanju Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića ekipa emisije "Paparaco lov" više puta je usnimila na kiši, a poslednji u nizu snimaka nastao je kada je brižni otac išao po svog sina u vrtić.

Foto: Printscreen

S obzirom na to da je napolju bio jak pljusak, Dušan je morao da otvori kišobran na putu od automobila do ulaznih vrata vrtića. Međutim, nekoliko meseci pre toga Tanju i njega zadesila je mnogo veća nepogoda.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Letnje papuče folk pevačice nisu mogle da izdrže obilne padavine koje su ih zadesile, pa su popucale, zbog čega je pevačica vukla bose tabane po velikoj bari.

Foto: Printscreen

Da li je Tanjina obuća bila toliko lošeg kvaliteta da nije mogla da opstane na kiši ili je nešto drugo po sredi nije poznato. Ipak, jedno je sigurno - Tanja se tog jesenjeg dana baš namučila i pošteno iskvasila, a da li će sledeći put biti bolje pripremljena za ovakve vremenske neprilike, ostaje da vidimo.

Autor: D. Tanasijević

#Dušan Jovančević

#Kiša

#Tanja Savić

#pevač

'