Info
ZABAVA

showbiz

GAZILA BOSA PO BARI: Tanji Savić se RASPALE PAPUČE! (VIDEO)


Pevačica je pošteno iskvasila svoje tabane jednog kišnog dana, kada su joj se usled vremenskih neprilika raspale papuče.


Članovi porodice Jovančević baš nemaju sreće sa vremenskim prilikama - pevačicu Tanju Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića ekipa emisije "Paparaco lov" više puta je usnimila na kiši, a poslednji u nizu snimaka nastao je kada je brižni otac išao po svog sina u vrtić. 

Autor: Printscreen

S obzirom na to da je napolju bio jak pljusak, Dušan je morao da otvori kišobran na putu od automobila do ulaznih vrata vrtića. Međutim, nekoliko meseci pre toga Tanju i njega zadesila je mnogo veća nepogoda.

Autor: Printscreen

Autor: Printscreen

Letnje papuče folk pevačice nisu mogle da izdrže obilne padavine koje su ih zadesile, pa su popucale, zbog čega je pevačica vukla bose tabane po velikoj bari.

Autor: Printscreen

Da li je Tanjina obuća bila toliko lošeg kvaliteta da nije mogla da opstane na kiši ili je nešto drugo po sredi nije poznato. Ipak, jedno je sigurno - Tanja se tog jesenjeg dana baš namučila i pošteno iskvasila, a da li će sledeći put biti bolje pripremljena za ovakve vremenske neprilike, ostaje da vidimo.

Autor: D. Tanasijević

Komentari • 0


povezane vesti