AKTUELNO

Naši asovi nisu mogli da sakriju tremu pred današnji meč.

Kao treptaj oka prošlo je 14 godina od trenutka ulaska Živka Gocića u reprezentaciju Srbije.

Mnogo anegdota, smeha, suza i radosti staju u skoro dve decenije igranja pod okriljem nacionalnog grba.

Ipak, kraj jednom mora da nastupi, a 23. decembar je taj dan kada će ljubitelji vaterpola od 18 časova na stadionu "Tašmajdan" imati priliku da isprate u "penziju" kapitena Živka Gocića i njegovog kuma Slobodana Nikića.

HUMANI VATERPOLISTI!

Cena ulaznice za večerašnji meč je 300 dinara, a sav prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe i biće usmerena za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize.

- Još uvek mi deluje daleko taj meč. Emocija će sigurno biti. Normalno je da ih bude s obzirom na to da je 14 godina prošlo za jedan treptaj oka. Kad se osvrnem u nazad ja ne mogu sebe da zamislim u glavnoj ulozi na tom meču. Sebe još uvek ne doživljavam kao legendu - rekao je za Pink.rs kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Živko Gocić.

On je dodao da je svaki momenat u reprezentaciji bio anegdota za sebe.

- Bilo je anegdota dosta. Kada je reč o igračima, teško da mogu da izdvojim nekoga da će mi posebno nedostajati. Mi smo jedna porodica - dodao je Gocić.

Selektor Srbije Dejan Savić nedavno je izjavio da će se mnogi iznenaditi kada u junu pozove Gocića i Nikića na pripreme reprezentacije.

- Bilo bi lepo, šalim se naravno. On se malo našalio pošto je veoma pozitivan čovek. Mi smo tu, ne idemo nigde. Ostajemo porodica, olstajemo u vaterpolu, zato se i našalio Deki - zaključio je kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije.

N. Petričević

#Dejan Savić

#Slobodan Nikić

#vaterpolo

#Živko Gocić

'