AKTUELNO

Za vikend će se održati 11. Evropski seniorski džudo kup 'Serbia open' u SC 'Šumice', koji će okupiti više od 300 džudista iz 33 zemlje.

- Naš tim, naša reprezentacija je u punom sastavu i nadam se da ćemo ove godine poboljšati rezultat od prethodne. Jako nam je drago da imamo takvo takmičanje ovde kod nas, jer nemamo priliku inače da se takmičimo na međunarodnoj sceni. Nije ista atmosfera, ovde je publika na našoj strani. Nadam se da ćemo pokazati najbolje i da će publika uživati – rekla je Anja Obradović, džudiskinja.

Foto: Printscreen

Kako kaže evropska šampionka, na ovom turniru ima dosta dobrih takmičara.

- Imamo dobru konkurenciju, dovode najbolje i manje dobre da ih testiraju. Prisustvuju mnoge zemlje, 33 zemlje, ali ne gledam na to, to me samo opterećuje. Trudim se da ne gledam ko je sa druge strane. Punih 13 meseci sam prvi na svetskoj rang listi, nadam se da ću ostati i dalje – rekao je Aleksandar Kukolj, džudista.

Foto: Printscreen

Kako je rekao, dok treniraju i trude se da naprave dobre rezultate, imaju motivaciju i zamišljaju kako će proslaviti uspeh.

Foto: Printscreen

- Jako je važno da imamo ljude koji su uz nas. Lakše je kada imamo nekoga ko nam pomaže i ko nas motiviše – rekla je Anja.

#Aleksandar Kukolj

#Novo jutro

#Sport

#vikend

#Šumice

'