AKTUELNO

Zoran Grozdanić pobednik je turnirskog dela CFL 3 u kategoriji do 80kg.

Prvi na putu ka osvajanju turnira Grozdaniću našao se Grk Triadafyllos Alexandridis. Očekivao se težak meč sa prvakom sveta u WKF-u, koji je do tada zabeležio 37 pobeda i samo 3 poraza. Međutim, fenomenalni Grozdanić prvo ga pripremio levim direktom i sačekao na desni kroše što je bilo pogubno za Grka. Ovo je možda i jedan od najbrutalnijih nokauta u istoriji srpskog kik boksa jer je Grku bilo potrebno nekoliko minuta samo da dođe svesti.

Foto: Promo

U finalu Grozdanića je čekao bolji iz duela Karakoz (Turska) vs Bayramov (Azerbejdžan). Azerbejdžanac pobedio je prekidom u prvoj rundi. Turčin je dobio nezgodan udarac i povredio nogu. Nije mogao da nastavi a kasnije se ispostavilo da ima prelom podkolenice.

Foto: Promo

Finalni meč jako nezgodan po našeg Grozdanića ali u prelomnim trenucima Grozdanić se vraća u meč i nokautom osvaja turnir četvorice do 80 kg.

Foto: Promo

Bojan Gajić odradio je težak meč protiv Hrvata Petra Jamana ali je odlukom sudija ipak bio bolji od komšije.

Foto: Promo

Na drugom meču glavnog dela nastupila je miljenica srpske publike naša Marina Spasić koja je tehničkim nokautom u trećoj rundi pobedila Grkinju Alkistis Gavrilidou. Marina je bila dominatna tokom celog meča, napadala je sve vreme i prosto je neverovatno šta je sve i kako izdržala Grkinja na nogama do pred kraj treće runde.

Foto: Promo

Foto: Promo

Naravno, i što se tiče MMA dela publika je imala prilike da odgleda dva fenomenalna meča.

Foto: Promo

Naš najprespektivniji mladi MMA borac Duško Todorović, član Secutor Akademije, posle samo nekoliko sekundi prve runde maestralnim zahvatom bacio je odličnog borca iz Gruzije Shota Gvasalia I nažalost slomio mu ruku. To je naravno bio kraj meča za Gruzijca.

Foto: Promo

Vrhunski meč publici podario je i Stefan Negucić. Mnogo se pričalo o njemu i čekao upravo ovaj mač na CFL-u a Negucić je naravno opravdao kvalitet. Ubedljivom pobedom nad Poljakom Danielom Wolkom ostao je neporažen u dosadašnjoj prosfeionalnoj karijeri 7:0.

Foto: Promo

Svi su složni u jednom: „Definitivno veče za pamćenje! Ispisale su se nove stranice u srpskom kik boksu i MMA!

Foto: Promo

VIDIMO SE USKORO NA CFL 4!

Foto: Promo

#CFL

#MMA

#borba

'