AKTUELNO

Srpski borac Zoran Grozdanić pobedio je oba protivnika nokautom i osvojio Collision fighting league 3 turnir u Štark Areni.

VATRENA BORA U ŠTARK ARENI

Prvi u ring su ušli Bojan Gajić, nosilac pojasa prvaka Evrope u WKU, koji dolazi iz KBK Sinđelić i njegov stari "poznanik" Hrvat Petar Jaman.

Nakon oštre borbe, sudije su donele jednoglasnu odluku da je pobednik Bojan Gajić, koji je u druge dve runde bio ubedljivo bolji.

Gajić je ranijem susretu sa Jamanom doživeo poraz, pa je time ova pobeda još važnija.

Foto: Foto: CFL 3/ Jelena Calasan

RING JE BIO NJEN – Velika pobeda za Marine Spasić!

Nakon što su tri protivnice odustale od borbe sa Marinom Spasić, ona je apsolutnom dominacijom pobedila  grkinju Mariju Gvaridou.

Miljenica srpske publike  ostvarika je 13 pobedu u karijeri. Odmah na početku meča Spasićeva je agresivno krenula u napad, ali i već u prvoj rundi pokazala apsolutnu dominaciju.

Foto: Foto: CFL 3/ Jelena Calasan

Vodila je tokom cele borbe i razlika je bila vidljiva odmah na početku meča. Najbolje oružje u borbi bio je njen levi direkt.

Grkinja joj je uzvraćala udarce, ali je bilo jasno da nema velike šanse. Spasićeva je nametnula svoj stil borbe i apsolutno kontrolisala ring tokom celog meča.

U glavnom delu večeri za titulu najboljeg boriće se četiri boraca u kategoriji do 80 kg.Srbiju u ovom delu turnira predstavlja Zoran Grozdanić.

BRUTALNI NOKAUT U DRUGOJ RUNDI

Foto: CFL

Mladi Zoran Grozdanić već u drugoj rundi savladao je mnogo iskusnijeg protivnika iz Grčke Triadafyllosa Alexadridisa.

Nakon dobre psihološke igre Grozdanića u prvoj rundi, na početku druge zadao je grčkom borcu pobednički udarac. Ova pobeda mu je donela plasma u finale i to bez povreda što je veoma važno za nastavak takmičenja.

Bio je to brutalan nokaut, kakvi se na ovim takičenjima retki viđaju, a lekarima je trebalo dosta vremena da povrate Grozdanićevog prvog protivnika.

ZRELO IZDANJE NEGUCIĆA I DIVOVSKA BORBA

Naš najperspektivniji borac Stefan Negucić i Danijel Volf Volak iz Poljske pružili su gledaocima odličnu borbu, bez mnogo taktike.

Foto: CFL

Negucić je na početku prve runde proveravo udarčke tehnike protivnika, a potom preveo borbu u parter i uspostavio kontrolu nad protivnikom. Poljak je bio jako smiren i vodio borbu bez panike, iako je Negucić imao apsolutnu dominaciju u parteru.

Isti tempo borbe nastavio se i u drugoj rundi, ako je Negucić većinu svojih borbi završavao u prvoj rundi nokautom. Poljak je prvi borac koji je Negucića doveo u treću rundu, a meč je završen prekidom jer je Volak obilno krvario.

Todorović pobedio u prvoj rundi - PROTIVNIK OSTAO SA SLOMLJENOM RUKOM

Naš najprespektivniji mladi MMA borac Duško Todorović, član Secutor Akademije zvršio je borbu pobedom na samom početku prve runde.

Foto: Foto: CFL 3/ Jelena Calasan

On je protivniku iz Gruzije Shotu Gvasaliju na samom početku, u prvom bacanju slomio ruku. Meč je potpuno neočekivano završen već u prvom minutu, a ovakva povreda se veoma retko viđa.

REŠIO MEČ KOLENIMA

Srpski borac Zoran Grozdanić je u finalu pobedio favorizovanog Zijara Bajramova iz Azerbejdžana.

Bajramov je bio bolji u prvoj rundi, ali se Grozdanić digao iz mrtvih i meč rešio u svoju korist. Nakon nekoliko odličnih udaraca kolenom, meč je završen nokautom.

#CFL

'