AKTUELNO

U Štark Areni u nedelju će se održati treći po redu kvalifikacioni Collision fightin league. Zoran Grozdanić K1 borac i Stefan Negucić MMA borac, rekli su za NOVO JUTRO televizije Pink da spremni očekuju ovaj događaj.

U glavnom delu večeri za titulu najboljeg boriće se četiri boraca u kategoriji do 80 kg. Srbiju predstavlja Stefan Grozdanić koji iako mlad, zna da zabrine sve svoje protivnike koji se nađu u ringu.

- K1 je stand up borba, osnovana samo na stand up borbi, dok MMA može da se svede i u parter i u miks svih borilačkih veština. Mislim da sam najspremniji do sada u svojoj karijeri, tako da jedva čekam borbu – rekao je Zoran Grozdanić K1 borac.

Kako kaže, konkurencija je ozbiljna, i kako kaže, on radi glavni deo večeri i daće sve od sebe da pobedi.

Foto: CFL

Prvi na Grozdanićevom putu ka finalu je Austrijanac Markus Ehrenhofer. Nezgodan i iskusan borac sa veoma dobrim rezultatima, od ukupno 23 borbe ima 19 pobeda od čega 6 nokautom. Sa druge strane za mesto u finalu boriće se i Azerbejdžanac Ziya Bayramov protiv Turčina Evrima Sam Karagoza. Oba borca su veoma kvalitetna i važe za one koji imaju jake i atraktivne mečeve.

MMA borac Stefan, jeste mladi lav, ali nas je već obradovao mnogim pobedama i on ne zna za poraz.

Koji će od ove četvorice šampiona osvojiti turnir i dobiti šansu da se nađe na završnom turniru, saznaćemo 03. juna u Štark Areni.

Stefan će nastušiti u veltervejt kategoriji takođe 3. juna u Štark Areni na CFL 3, a protivnik će mu biti Daniel Volak iz Poljske. Volak je do sada zabeležio skor od četiri pobede i jednog poraza, nokautom.

Foto: CFL

-Moj protivnik dolazi iz Poljske, iskusan je borac, ali daću sve od sebe da pobedim. Moja je prednost u rvanju kada je ova borba u pitanju. U MMA jedan udarac može da reši sve, i možete da izgubite lako od protivnika koji je mnogo lošiji od vas - rekao je Stefan Negucić MMA borac.

Iako će meč biti napet, jer će u ringu biti ova dva izuzetna borca, mi i ne sumnjamo da će Srtefan 3. juna upisati sedmu pobedu u svojoj profesionalnoj karijeri.

Kako je rekao Grozdanić, u svim borilačkim sportovima, a pogotovu u ovom, svi borci moraju biti prespremni.

Karte za CFL 3 možete kupiti na blagajnama ŠTARK ARENE ili putem Eventima na adresi: http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/collision-fighting-league-3-beograd-stark-arena-1048175/performance.html

#Kombank Arena

#MMA

#Turnir

'