AKTUELNO

Da li Beograđani preko sremačke ravnice vide plej-of?

Bliži nam se uzbudljivi vikend. Već u nedelju u Inđiji imaćemo priliku da vidimo reprizu prošlogodišnjeg revolveraškog obračuna u okviru wild-card runde plej-ofa. Plavi Zmajevi nakon dva vezana poraza pokušavaju da pobedom uhvate priključak i plasman u plej-of, dok domaća ekipa nišani bolju poziciju pred razigravanje za isti. Ako je suditi po prošlogodišnjem meču, svakako se očekuje još jedna uzbudljiva utakmica i bespoštedna borba dobro poznatih protivnika.

Foto: UG-Photo

- Očekuje nas jako važna utakmica. Bitno nam je da prekinemo seriju poraza kako bismo mogli da razmišljamo o boljem plasmanu pred razigravanje. Inđija je odlična ekipa koja već par sezona pokazuje visok kvalitet i moraćemo da odigramo najbolje sto umemo kako bismo izvukli pobedu iz ovog duela. U odnosu na prethodnu utakmicu, napad mora da bude efikasniji u realizaciji, kao i da rešimo propuste u odbrani koji su nas koštali poraza u prošlom kolu. - izjavio je Ognjen Mitrović, hvatač Plavih Zmajeva.

Zmajevi nemaju više vremena za traženje svoje igre i sklapanje kockica. U tri preostala meča regularnog dela potrebne su minimum dve pobede kako bi se primarni cilj ostvario, a to je plasman u razigravanje. Planove će pokušati da im poremete momci iz Inđije koji ove sezone prikazuju odličan fudbal sa igrom koja je namučila i šampiona Srbije.

Foto: UG-Photo

Predvođeni Blerom Blekom, braćom Borković i povratnikom u svoje redove Goranom Zecom, Indiansi će dati sve od sebe pred domaćom publikom da pobeda ostane u Inđiji. Sa druge strane gosti se raduju povratku suspendovanog Čkonjevića, koji je nedostajao kao hvatačka opcija u Belgrade Bowl-u, kao i povratku defanzivnog tekla Nićića. Zmajevi se nadaju da će sa dobrim partijama nastaviti Mitrović i Pleva predvođeni Džordžom Bovenom u napadu, kao i Kostićem i Remzijem u odbrani.

Utakmica se igra u nedelju 27.maja od 17 sati na terenu O.Š. Jovan Popović u Inđiji.

#Srbija

#američki fudbal

'