separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

ZORAN GROZDANIĆ – Grmeće ŠTARK ARENA: Naš borac 3. juna mora da savlada nezgodnog i iskusnog austrijanca!


U Štark Areni na turniru CFL3 3. juna očekuje nas spektakl, kada u glavnom delu večeri za titulu najboljeg boriće se četiri boraca u kategoriji do 80 kg.


Srbiju će na ovom delu turnira predstavljati dobro poznat Zoran Grozdanić.

Grozdanić iako mlad, zna da zabrine sve svoje protivnike koji se nađu u ringu. Zasigurno će grmeti u ŠTARK ARENI na turniru CFL 3 kada bude nastupio Grozdanić.

Šta Grozdanić ume i zna, publika je imala prilike da se uveri na prošlogodišnjem CFL-u, kada je savladao Enfusion borca Michala Helbicha iz Slovačke. Ovoga puta od osvajanja trofeja deliće ga dve pobede.

Prvi na Grozdanićevom putu ka finalu je Austrijanac Markus Ehrenhofer. Nezgodan i iskusan borac sa veoma dobrim rezultatima, od ukupno 23 borbe ima 19 pobeda od čega 6 nokautom.

Sa druge strane za mesto u finalu boriće se i Azerbejdžanac Ziya Bayramov protiv Turčina Evrima Sam Karagoza. Oba borca su veoma kvalitetna i važe za one koji imaju jake i atraktivne mečeve.

Koji će od ove četvorice šampiona osvojiti turnir i dobiti šansu da se nađe na završnom turniru, saznaćemo 03. juna u Štark Areni.

Vidimo se 03. JUNA u Štark Areni na CFL3!

Karte za CFL 3 možete kupiti na blagajnama ŠTARK ARENE ili putem Eventima na adresi: http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/collision-fighting-league-3-beograd-stark-arena-1048175/performance.html

LIČNA KARTA

Ime: Zoran Grozdanić

Datum rođenja: 29.12.1996.

Visina: 195 cm

Težina: 77 kg

Tim: KBKS Beograd

Sve o CFL-u saznajte na društvenim mrežama:

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti