AKTUELNO

Bojan Gajić, srpski borac K-1, spreman je za spektakl 3. juna u ŠTARK ARENI gde će snage odmeriti sa hrvatskim borcem Petrom Jamanom u okviru turnira CFL3.

Ovaj meč neće biti lagan za našeg Gajića, jer je Jaman takođe poznat kao izuzetan borac. Njih dvojica su već ukrštavali rukavice. Naravno, mi ne sumnjamo u našeg borca i očekujemo prepune tribine navijača koji će bodriti Gajića.

Inače, popularni Gaja je odavno pokazao da je srčan i već iskusan borac. Gajić je nosilac pojasa prvaka Evrope u WKU i već smo ga gledali na CFL 1 turniru gde je tada pobedio Hrvata Tomislava Cukora tehničkim nokautom polovinom prve runde.

Gajić, koji se takmiči u kategoriji midlvejt, je poznat kao borac koji uvek ide na prekid. I ovog puta on će dati sve od sebe da iz ringa izađe kao pobednik.

Iako još uvek mlad njegov skor je 7 pobeda i 2 poraza.

Kao dečak uvek je bio pravedan, ali voleo je da bude pobednik i od malih nogu je naginjao nekom borilačkom sportu. Znalo se da ga čeka veliki uspeh. Gajić, koji ne voli da se hvali, kaže da uvek gleda samo napred, da ima mesta za napredak, kao i da se svi stalno unapređuju.

- U ringu se najviše koncentrišem na protivnika – rekao je Gajić.

Pogledajte jedan od Gajićevih treninga.

Vidimo se 03. JUNA u Štark Areni na CFL3!

Karte za CFL 3 možete kupiti na blagajnama ŠTARK ARENE ili putem Eventima na adresi: http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/collision-fighting-league-3-beograd-stark-arena-1048175/performance.html

LIČNA KARTA

Ime: Bojan Gajić Datum rođenja: 21.12.1994. Visina: 189 cm Težina: 83 kg Tim: KBKS BeogradKategorija: midlvejt

Sve o CFL-u saznajte na društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/CollisionFightingLeague/

https://www.instagram.com/cfl_serbia/

https://www.youtube.com/channel/UCe04nRtotgRvcl_2ZuvFeoA

#CFL

#MMA

'