AKTUELNO

Dmitri Fedotov, ukrajinska zvezda nastupio je u Beogradu i osvojio srca publike, svojim šarmantnim nastupom!

Foto: Promo

Fedotov, zvezda pole sporta, odlučio se da Srbiji pokaže jedan od svojih omiljenih nastupa - scenu iz filma Deadpool. I to je bio pravi korak, jer je naša publika sve vreme skandirala i aplaudirala!

Foto: Promo

Posetio je Beograd, kako bi sudio na takmičenju – Pole Sport Open Championship, čija je organizacija ostavila bez daha same sudije, takmičarke i publiku, koja je ceo dan sedela i ispratila nastup svake devojke!

Foto: Promo

Takmičenje je trajalo ceo dan, obuhvatilo više kategorija i čak 50 takmičarki, koje su imale priliku da svoje znanje iz ove discipline testiraju ispred poznatih imena svetske pole dance scene – Nikolina Jurišić, Bardoczy Ilka Martina i Dmitry Fedotov.

Foto: Promo

Devojke iz Srbije pokazale su da je pole dance u našoj zemlji dostigao zavidan nivo. Za uspešnu borbu sa gravitacijom uz pomoć šipke i neverovatnih mišića ljudskog tela, a da bi tačka izgledala što kompaktnije, potrebna je kombinacija elemenata ritmičke gimnastike, akrobatike, plesa i iznad svega mnogo vežbi snage. Uz to potreban je osećaj za performans i pričanje priče uz pomoć pokreta, kostima i odabira muzike

Foto: Promo

Ples oko šipke je 2017.godine zvanično priznat kao sport, a trenutno se sportisti bore za njegovo prisustvo na Olimpijadi.

Foto: Promo

#Dmitri Fedatov

'